IT engineer (2e/3e Lijns)

Ben jij klantgericht, vind je het leuk om problemen snel en efficiënt op te lossen èn ben je op zoek naar een uitdagende baan als 2e/3e lijn IT engineer? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever in de regio Rotterdam is namelijk per direct naar jou op zoek!

Wat ga je doen?

Als 2e/3e lijns IT engineer houd je je bezig met  de complexere zaken. Pas als het 1e lijn team een ticket van een van de klanten niet kan oplossen, ga jij er mee aan de slag. Je krijgt hierbij alle vrijheid, zolang je de werkzaamheden natuurlijk zorgvuldig en duurzaam uitvoert voor de klant. Het komt regelmatig voor dat je de enige 2e/3e lijns IT engineer bent. Dit zorgt ervoor dat jouw dagen enorm afwisselend zijn en je elke dag weer meer leert! Ondanks dat iedereen zijn eigen klanten heeft, heerst er op de afdeling een echte teamspirit. Problemen worden samen opgelost en je leert met en van elkaar.

Wat krijg je ervoor terug?

Het betreft een veelzijdige functie en je komt terecht in een dynamisch, informeel team. Je ontvangt een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring), 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur) en 8% vakantiegeld. Daarnaast komen bij deze baan nog een aantal prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en een mooie leaseregeling (klasse VW Golf). Het betreft een voltijd dienstverband en een vast contract behoort tot de mogelijkheden. Tot slot is een fijne werkomgeving gecreëerd, die ervoor zorgt dat iedereen gemotiveerd aan de slag is. Zo kun je voor de afwisseling een potje gaan tafelvoetballen en is er iedere vrijdagmiddag een gezellige borrel!

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever bevindt zich in de regio van Rotterdam en biedt haar klanten slimme ICT oplossingen, waardoor deze bedrijven zich bezig kunnen houden met hun corebusiness. Zo bieden ze cloudoplossingen, hightech systeem/netwerk/data/applicaties-beveiliging en Artificial Intelligence (AI). Dit laatste kunnen klanten onder meer gebruiken om salesleads te genereren, voorspellend onderhoud op machines toe te passen en om bijvoorbeeld een slimme chatbot op hun website te starten. Het beheerteam waakt over de ICT-omgevingen van klanten en streeft ernaar deze altijd beschikbaar en up-to-date te houden. Dat houdt in het monitoren en ondersteunen van (complexe) infrastructuren bestaande uit één of meerdere servers, firewalls en de eigen cloud omgeving.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij bent een echte allrounder en beschikt over uitgebreide netwerkkennis. Je bent gewend zelfstandig te werken, maar bent tegelijkertijd ook een echte teamplayer. Je beschikt over een sterk oplossend vermogen en hebt een klantgerichte instelling. Daarnaast zijn de volgende functievereisten van toepassing:

· Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding (niveau 4) op het gebied van ICT

· Minimaal 3 jaar ervaring als 2e lijn beheer engineer

· Je hebt Microsoft kennis en ervaring op gebied van Servers

· Je hebt aantoonbare netwerkkennis op het gebied van Switches (HP en Cisco), Routers en Firewalls (Cisco en Sophos)

· Je hebt kennis van Virtualisatie middels VMWare & Hyper V

· Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en Engelse taal goed in woord en geschrift

· Je hebt goede communicatieve vaardigheden

· Je hebt een groot leervermogen en bent bereid om jezelf te ontwikkelen

· Je hebt kennis van Topdesk

Interesse?

Ga jij deze uitdaging van 2e/3e lijns IT engineer bij onze opdrachtgever in de regio Rotterdam graag aan? Neem dan contact op met ons via 070 8002020 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com en dan maken we graag op korte termijn kennis met je!

Status:
Closed
Function:
IT engineer (2e/3e Lijns)
Location:
Rotterdam

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.