Projectmanager

Zorg jij ervoor dat een project binnen de gestelde deadline wordt uitgevoerd? Weet jij wat er speelt bij de belanghebbenden en ben je een sterke netwerker? Neem dan contact met ons op. 

Wat ga je doen?

Als projectmanager ben je het aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgever. Je hebt een belangrijke rol in het proces bij de migraties van deze klanten en je bent hun vaste contactpersoon. 

Je kunt een project binnen tijd en budget uitvoeren zonder in te boeten op kwaliteit van het project. Je weet wat er speelt en je bent proactief. Je schakelt met alle stakeholders en je onderhoudt de klantrelatie zodat de communicatie optimaal blijft. 

Wie ben je en wat kan je?

Je bent in staat om de klant te ontzorgen tijdens hun migratie en je draagt zorg voor vlekkeloze transities. Je bent in staat om je projecten te leiden met teams die elke keer in een andere samenstelling zijn. Je bent in control vanaf het begin tot aan eind van het project en je stimuleert en motiveert de projectmedewerkers. Je escaleert waar nodig en coördineert de werkzaamheden. 

Verder beschik je over: 

  • HBO werk- en denkniveau, met voorkeur voor een afgeronde opleiding 

  • Ten minste 3 jaar werkervaring als projectmanager voor of bij IT dienstverlener(s)

  • pré: Werkervaring met projecten voor complexe hosted Cloud omgevingen


Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een 24/7 dienstverlener. Ze bouwen en beheren IT omgevingen en leveren innovatieve oplossingen aan haar klanten. Je komt te werken in een multidisciplinair team waar kennis en kunde onderling met elkaar wordt gedeeld. Je werklocatie is Rotterdam. 


Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst een aantrekkelijk salaris. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast biedt de opdrachtgever:

Ruimte om meer te leren over jouw vakgebied door middel van opleidingen en de in-house Academy;

Een organisatie met een prettige werksfeer waar je gaat samenwerken met technisch gedreven en leuke collega’s, die zich verbonden voelen met de organisatie en zijn 500 nationale/internationale werknemers;

Verantwoordelijkheid voor je klanten;

Een professionele en innovatieve werkgever, waarbij je altijd werkt met de laatste technologieën.  


Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de ICT. Ook bemiddelen wij functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet. 


Interesse?

Neem voor deze functie van projectmanager of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com

Status:
Closed
Function:
Projectmanager
Location:
Rotterdam

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.