Medior Linux Beheerder

Ben jij een multitasker en wil je graag onderdeel zijn van een gepassioneerd team van collega's die gedreven met hun vak bezig zijn? Ben je leergierig en op zoek naar een vaste werkplek? Neem dan contact met ons op!

Wat ga je doen?

Als Linux beheerder ben jij het operationeel aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgever en werk je mee aan projecten. Je klant-contactpersonen zijn meestal jouw vakgenoten en daardoor zijn gesprekken veelal technisch van aard. Ook voer je wijzigingen of verbeteringen uit in klantomgevingen. Je vindt het belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan klanttevredenheid.

Wie ben je en wat kan je?

Je kan goed samenwerken met collega’s uit je team, maar je kan ook zelfstandig taken uitvoeren. Je hebt affiniteit met hosting. Je bent taakgericht en je kunt logisch nadenken. Je bent in staat om de gevolgen goed in te schatten wanneer je wijzigingen doorvoert of een incident oplost.

Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau
 • 3-5 jaar Linux ervaring
 • Kennis en ervaring met scripting (Bash en/of Python)
 • Kennis van Centos / Ubuntu
 • Kennis van EB/DB/MAIL: PostgreSQL / MySQL, Nginx, Varnish, Apache, postfix en exim
 • Kennis van Ansible of Puppet

Wensen:

 • Ervaring met hosting omgeving
 • Ervaring met / kennis van Windows en/of Netwerken
 • Kennis van FreeBSD
 • Kennis van: git/svn/etc , jenkins,gerrit,gitlab
 • Ervaring met VMware, Hyper-V, Docker, Kubernetes

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever levert hosting oplossingen en is o.a. gevestigd in de regio Den Haag. Zij bieden (Hybride) Cloud oplossingen aan vanuit hun eigen datacenters, op basis van Amazon en Azure. Zij zijn een snel groeiende organisatie met ook vestigingen in Noord Europa. Ze hebben bijna 500 medewerkers.

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken in een team waar veel kennis aanwezig is. Ze zoeken een medior beheerder en zijn bereid om hun technische kennis met jou te delen. Je werkt altijd met innovatieve oplossingen en ze stellen jou in staat om een positieve bijdrage te leveren voor een positieve klantbeleving. Het team is flexibel en gedreven. Je ontvangt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, waarbij de mogelijkheid aanwezig is om een lease auto te kiezen.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de ICT. Ook bemiddelen wij functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Medior Linux Beheerder of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com

Status:
Closed
Function:
Medior Linux Beheerder
Location:
Utrecht

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.