Linux Beheerder

Ben je een multitasker en wil je graag onderdeel zijn van een gepassioneerd team die gedreven met hun vak bezig zijn? Bereid om te leren en werkzaam op verschillende locaties? Neem dan contact met ons op. 

Wat ga je doen?
Als Linux beheerder ben jij het operationeel aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgever en werk je mee aan projecten. Je klant-contactpersonen zijn meestal jouw vakgenoten en daardoor zijn gesprekken veelal technisch van aard. Ook voer je wijzigingen of verbeteringen uit in klantomgevingen. Je vindt het belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan klanttevredenheid. 

Wie ben je en wat kan je?
Je kunt samenwerken met collega’s je team en je kan tot op zekere hoogte zelfstandig taken uitvoeren. Je bent taakgericht en je kunt logisch nadenken. Je bent in staat om de gevolgen goed in te schatten wanneer je wijzigingen doorvoert of een incident oplost. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. 
Verder beschik je over: 

  • HBO werk- en denkniveau, met voorkeur voor een afgeronde opleiding 

  • Ten minste 5 jaar werkervaring binnen complexe omgevingen

  • Kennis van bijvoorbeeld JBoss, Websphere, Weblogic, Tomcat

  • Kennis van Ansible of Puppet

  • RHCE gecertificeerd of deze willen behalen

Wensen:

  • Kennis en ervaring met scripting Bash en/of Python

  • Kennis van Zabbix
     

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever levert experts aan haar klanten en is gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals het beheren, ontwerpen van ICT omgevingen en het opstellen van de architectuur. Zij zijn een kennishuis, goed opgeleid en vinden het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn voor haar klanten. 

Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst een aantrekkelijk salaris die past bij je kennisniveau. Keuze uit een leaseauto of mobiliteitsbudget. Ruimte en mogelijkheden opleiding/certificeringen. 

Je komt te werken bij een organisatie waar veel kennis aanwezig is. Hierdoor krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen en persoonlijk te groeien in je rol. De cultuur is informeel en hecht. Ze vinden waardering geven erg belangrijk. Ook zijn er informele kennissessies, de nieuwjaarsborrel en het jaarlijkse personeelsuitje met partner & kinderen. 


Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de ICT. Ook bemiddelen wij functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet. 


Interesse?
Neem voor deze functie van Linux Beheerder of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com

Status:
Closed
Function:
Linux Beheerder
Location:
Amsterdam

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.