VoIP/IT Medewerker (1e/2e lijns)

Vind jij het leuk om klanten te bezoeken om installaties uit te voeren en/of storingen te verhelpen in hun telefonie en/of werkplekomgeving? Dan moet je snel verder lezen. Je lost 1e/2e  lijns storingen op het gebied van VoIP en IT vraagstukken veelal op locatie bij de klant maar dat kan ook vanaf kantoor. Daarnaast werk je mee met het uitvoeren van migratieprojecten voor klanten.

Wat krijg je ervoor?
Je komt te werken bij een groeiend High tech IT organisatie. Je werk is gevarieerd en je krijgt gedurende de dag veel verschillende vragen en taken waardoor je ook veel leert in deze dynamische omgeving. Het salaris is marktconform met bijhorend secondair arbeidsvoorwaardenpakket. Je krijgt de gelegenheid om je kennisniveau te onderhouden of uit te breiden.  

Waar ga je werken?
Je komt te werken bij een IT dienstverlener die oplossingen aanbiedt op het gebied van Servicedesk, Cloud, Security, VoIP, FttX/xDSL en Software ontwikkeling. Ze zijn technisch goed onderlegd en hierdoor is het een omgeving waar je inhoudelijk veel kennis op kan doen.

Wat ga je doen?
Je bent het een aanspreekpunt op de Servicedesk en op locatie voor klanten waarbij je 1e/2e lijns IT/VoIP incidenten oplost en gebruikers te woord staat.
 

Wie ben je en wat kan je?
Je ziet het als een uitdaging om IT/VoIP incidenten op te lossen en je bent communicatief vaardig. Je bewaart je geduld en je bent verantwoordelijk voor een positieve klantbeleving. Je hebt je zaken goed geregeld en houd je de verantwoordelijkheid over het oplossen van de problemen. Je werkt accuraat en je komt je afspraken na.

• Afgeronde opleiding op MBO ICT4 niveau
• Ervaring met Routers, Firewalls, VPN, VLAN en IP (sub)netten
• Ervaring en kennis van IP (VoIP) en/of kennis van netwerken en (SIP) telefonie
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Klacht- en servicegericht
• Je lost zelfstandig 1e/2e lijns IT incidenten op
 

Over Dutch Work
Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem voor deze functie van VoIP / IT medewerker of andere vacatures contact op met Michel van Loon via 070 8002112 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com

Status:
Open
Function:
VoIP/IT Medewerker (1e/2e lijns)
Location:
Den Haag

Employment:
Permanent

Salary indication:
€ 2000

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.