Administratief medewerker

Administratief medewerker

Zoek jij een baan met uitdagende administratieve werkzaamheden en ben je een ster in Excel? Lees dan snel verder en kijk wat onze opdrachtgever jou te bieden heeft!

Wat ga je doen?

Je gaat bij onze opdrachtgever verouderde klantcontracten updaten en deze omzetten in nieuwe contracten. Ook ga je de (verouderde) data updaten en deze invoeren in de systemen van onze opdrachtgever.

Wie ben jij en wat kan je?

Je bent een starter of een junior administratieve medewerker en je bent op zoek naar je eerste baan of aan andere werkgever. Je beschikt over het volgende:

  • Gemotiveerd;
  • Rekenkundige achtergrond;
  • Goede kennis van Excel;
  • Pré: ervaring met administratieve werkzaamheden;
  • Communicatief vaardig

Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst een aantrekkelijk salaris: tussen de € 1.800,00 en € 2.200,00. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast biedt de opdrachtgever:

  • Een opdrachtgever met een prettige werksfeer waar je gaat samenwerken met gedreven en leuke collega’s, die zich verbonden voelen met de organisatie en zijn 450 nationale/internationale werknemers;
  • Verantwoordelijkheid voor je klanten;
  • Een professionele en innovatieve werkomgeving waar je veel ervaring kunt opdoen.  

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een 24/7 IT dienstverlener. Ze bouwen en beheren IT omgevingen en leveren innovatieve oplossingen aan haar klanten. Zij hebben meerdere locaties verspreid over Nederland en Europa.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies op de back- en frontoffice. Ook bemiddelen wij functies in de IT, techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem voor deze functie van administratief medewerker of andere vacatures contact op met ons via 070 8002112 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com!

Status:
Closed
Function:
Administratief medewerker
Location:
Maassluis

Employment:
Temporary

Salary indication:
€ 2000

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.