Cloud Engineer

Cloud Engineer

 

Heb je een extreem groot verantwoordelijkheidsgevoel? Wil jij eigenaar zijn van je eigen klanten set waar je voor beheert en bouwt? En dat in een 24/7 Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever bouwt en beheert bedrijfskritische (ICT). Ze zijn op zoek naar medewerkers die die een specialisme hebben binnen de Cloud. Je bent verantwoordelijk voor deploy, onderhoud en het migreren van de oplossingen.

 

Wie ben je en wat kan je?

Je vindt een positieve klantbeleving belangrijk en je voelt je prettig in het hebben van klantcontact (vakgenoten). Je bent een specialist in jouw vakgebied. Je vindt het leuk om jezelf continu up to date te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT. Verder beschik je over:

  • Ervaring met beheren, bouwen en uitrol van IT omgevingen
  • Kennis en ervaring met Windows cluster omgevingen
  • Kennis en ervaring met AWS, Azure, Windows & Linux

 

In de 24/7 omgeving van de klant wordt ook gewerkt met Hyper-V, VMWare, SQL & PowerShell, Ansible, Python, Ruby, MongoDB, Oracle, Apache, JBoss, Splunk.

 

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een 24/7 dienstverlener. Ze bouwen en beheren IT omgevingen en leveren innovatieve oplossingen aan haar klanten. Je komt te werken in een multidisciplinair team. Kennis en kunde wordt onderling met elkaar gedeeld. Je bent eigenaar van je eigen klanten set waarbij je hun vaste aanspreekpunt bent.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Salaris, 24 vrij op te nemen vakantiedagen (op jaarbasis). Daarnaast is het mogelijk om een keuze te maken uit: een lease auto te rijden, reiskostenvergoeding of mobiliteitsvergoeding.

Onze opdrachtgever is innovatief en heeft haar eigen academie. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Als je meer interesse hebt in AWS of Azure, dan word je daarin opgeleid.

Ze bieden groeimogelijkheden, zijn persoonlijk en vinden professionaliteit belangrijk.

 

Je komt te werken in een hechte organisatie waar ze verknocht zijn aan de schoonheid van techniek.  

 

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de ICT. Ook bemiddelen wij functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

 

Interesse?

Neem voor deze functie van Cloud Engineer of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com!

Status:
Closed
Function:
Cloud Engineer
Location:
Nieuwegein

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.