Java Developer

Ben je op zoek naar dynamiek in je werkomgeving? En krijg je energie van het bouwen van betrouwbare software? Vind je het leuk om voor verschillende opdrachtgevers te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Wat ga je doen?

Je zet de wensen van onze opdrachtgevers om in concrete Java oplossingen. Je bouwt en implementeert Java toepassingen en pleegt er onderhoud op. Ook zal je in voorkomende gevallen incidenten oplossen.

 

Wie ben je en wat kan je?

Je vindt het leuk om bij uiteenlopende organisaties te werken. Je denkt in oplossingen en je bent in staat om zelfstandig Java toepassingen te bouwen en voorkomende problemen op te lossen. Je neemt verantwoordelijkheid en je werkt professioneel.

Verder beschik je over:

  • Minimaal afgeronde opleiding HBO (Technische) Informatica of WO IT gerelateerde opleiding
  • Minimaal een jaar werkervaring als Java Developer
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring met verschillende technologieën en tools 
  • Ervaring met verschillende programmeertalen 
  • Ervaring met Agile en/of Scrum
  • Communicatief vaardig en klantgericht

 

Waar ga je werken?

Je gaat voor verschillende opdrachtgevers van Dutch Work werken. Hierdoor kom je vaak in aanraking met complexe vraagstukken en ontmoet je vakgenoten waardoor jij geïnspireerd wordt of kan jij jouw vakgenoten inspireren. Je werkt vaak aan maatwerk projecten of producten.  

 

Wat krijg je ervoor terug?

Gevarieerde werkomgevingen en verschillende collega’s. Je werkt mee aan oplossingen die kritisch kunnen zijn, schaalbaar moeten zijn of high performance moeten kunnen bieden. Het aanbod wat we je bieden is op basis van jouw profiel. We staan open voor startende als ervaren Java Developers.

 

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen MBO en HBO professionals naar uitdagende functies/opdrachten in de ICT zoals Developers, Data Scientisten/BI specialisten en Servicedesk medewerkers. Ook bemiddelen wij functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

 

Interesse?

Neem voor deze functie van Java Developer of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com
Status:
Closed
Function:
Java Developer
Location:
Den Haag

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.