.NET Developer (NL)

Vind je het leuk om in een informele en internationale organisatie te werken? Sta je graag in verbinding met het team waarin je werkt? Dan heeft onze opdrachtgever in Rotterdam een leuke, interessante baan voor jou beschikbaar!

Wat ga je doen?

In een team van collega developers ga je (binnen het framework van .NET) software programmeren, ontwerpen en testen. Deze software wordt wereldwijd gebruikt om de digitale workflows van verhuis/vervoersbedrijven te verbeteren.

Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst een bovengemiddeld salaris (tussen de €4.000,- en €5.500,- afhankelijk van jouw ervaring) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 24 vakantiedagen en flexibele werkuren). Daarnaast ontvang je een mobiliteitsvergoeding en is er een uitstekend pensioenplan. Als je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat kom je in een organisatie terecht met een fijne werksfeer. Je gaat samenwerken met gedreven en leuke collega’s, die zich verbonden voelen met de organisatie en met het team. Ook kun je trainingen en opleidingen volgen op gebieden waarin je jezelf verder wilt ontwikkelen. Tot slot ga je werken met de laatste innovatieve applicaties en technieken.

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is gevestigd in Rotterdam. Het betreft een snel groeiende internationale organisatie met kantoren in de VS en India. Ze leveren efficiënte oplossingen op het gebied van digitale workflows voor verhuis/vervoersbedrijven. Klantgericht werken is voor hen erg belangrijk en ze kennen de behoefte van de klant dan ook erg goed. Het is een ambitieuze organisatie en willen de komende jaren sterk groeien.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 4 jaar ervaring met het ontwikkelen van software binnen het framework .NET. Je voelt je thuis in een informele, sociale en internationaal georiënteerde organisatie. Je bent leergierig, klantgericht en je vindt het leuk om met innovatieve oplossingen bezig te zijn. Tot slot wordt creativiteit en proactief meedenken worden bij onze opdrachtgever zeer gewaardeerd.

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de ICT. Ook bemiddelen wij functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?
Neem voor deze functie van .NET Developer of andere vacatures contact op met ons via 070 8002112 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com!

Status:
Closed
Function:
.NET Developer (NL)
Location:
Rotterdam

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.