Blockchain Developer

Ben jij overtuigd van de belofte van blockchain? En ben jij, als blockchain developer op zoek naar de mogelijkheid om bij een hecht ontwikkelaarsteam blockchain technologie op de kaart te zetten?  Onze opdrachtgever is dan op zoek naar jou.


 

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Blockchain developer die hen kan ondersteunen bij het ontwikkelen van innovatieve blockchain oplossingen. Het betreft een afwisselende functie waarbij je technisch complexe vraagstukken vertaalt naar (technische ontwerpen). Ook denk je mee met het opzetten van geavanceerde blockchain oplossingen en leid je je blockchain collega’s op in combinatie met het begeleiden ervan.

 

Wie ben je en wat kan je?

Jij bent een fan van blockchain met aantoonbare blockchain ervaring.

Ook vind je het leuk om blockchain bij je nieuwe collega’s naar een hoger niveau te tillen en is het schrijven van nette code vanzelfsprekend. Je beschikt over de volgende kennis en ervaring:

 
  • HBO/WO werk- en denkniveau

  • Kennis van Ethereum/Solidity, C#, Javascript, Node.JS, Go, Angular

  • Ervaring met Blockchain (Ethereum, Hyperledger Fabric)

  • Ervaring met Geth, VS Code, Hyperledger Fabric, Azure

 

Je bent proactief en werkt zelfstandig. Je bent creatief en experimenteert graag met bestaande en nieuwe technieken. Je bent positief kritisch en werkt accuraat.

 

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever maken webapplicaties, websites en intranets en zijn goed in Umbraco, ASP.NET, .NET Core, Episerver, Kentico en Blockchain.  Zij houden zich niet bezig met online strategieën maar denken graag vanuit de technische mogelijkheden. Zij werken in een van de meest creatieve werkomgevingen van Den Haag.

 

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken in een hechte organisatie waar ze verknocht zijn aan de schoonheid van techniek.  Je wordt uitgenodigd voor uitjes zoals escaperoom of een etentje. Je ontvangt hiervoor een marktconform salaris, 24 vrij op te nemen vakantiedagen (op jaarbasis). Daarnaast is het mogelijk om in een lease auto te reiden of een reiskostenvergoeding of mobiliteitsvergoeding.

 

Over Dutch Work

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de ICT zoals (o.a.) Developers, Infrastructuur specialisten en Servicedesk medewerkers. Ook bemiddelen wij functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. Dankzij ons uitgebreide relatienetwerk en expertise kunnen wij onze klanten altijd iemand aanbieden die aan de wensen en functie-eisen voldoet.

Interesse?

Neem voor deze functie van Blockchain developer of andere vacatures contact op met ons via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com!
Status:
Closed
Function:
Blockchain Developer
Location:
Den Haag

Employment:
Permanent

Back to vacancies

Interested in this vacancy?

Fill in the following form, and we will contact you.