Personeel: de wereld is de marktplaats

Wij zijn ervan overtuigd dat voor uw personeel de wereld de marktplaats is. Door nieuwe communicatiemogelijkheden en ons wereldwijde fysieke netwerk zijn er geen grenzen meer. Op het gebied van IT en techniek onderhouden wij contact met professionals over de hele wereld. Dutch Work bemiddelt in diverse functies, maar is gespecialiseerd in de bemiddeling van schaars technisch en IT-personeel uit het buitenland. Wij regelen voor u de administratieve afhandeling en dragen de risico’s zodat u eenvoudig met buitenlands personeel kunt werken.

Dutch Work doet samen met u (een deel van) de werving en selectie. We werken met modules waardoor u kunt afnemen wat u nodig heeft. 
De samenwerking kan op basis van werving en selectie, detachering, payrolling of op uitzendbasis verlopen. Daarnaast bieden wij u diensten op het gebied van relocatie, arbeidsvergunningen en de 30%-regeling. Nadat de kandidaat in dienst is getreden bieden wij ook goede nazorg, zodat de kandidaat zijn draai in Nederland snel kan vinden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

Lees meer

Flexibel

Dutch Work is door zijn netwerkstructuur extra flexibel. Wij kunnen snel schakelen en hebben een brede expertise tot onze beschikking.

Betrokken

Dutch Work wordt geleid door een klein team. Hierdoor zijn wij berokken bij u als klant en bij de kandidaat. Dit vertaalt zich in korte lijnen en persoonlijk contact.

Betrouwbaar

Voor Dutch Work is betrouwbaarheid van het grootste belang bij het werken met mensen. Daarom zijn we continu bezig met het vergoten van onze kennis op het gebied van werving en selectie, regelgeving, belastingen, etc. Op Dutch Work kunt u rekenen!

Inventief

Een kleine internationale organisatie als Dutch Work moet inventief zijn om zich staande te houden tussen grote multinationals. Dit doen wij door gebruik te maken van de modernste technieken en door creatief te zijn in onze oplossingen!